Informatie

Gereedschap'Je rijdt gewoon even binnen'
Met uw nieuwe of gebruikte auto bent u bij ATC welkom voor een goed advies of een vakkundige APK inspectie: de garagedeuren staan altijd voor u open. Er is namelijk een heel lage drempel. Ook als uw auto toe is aan een grondige servicebeurt of reparatie: dan heeft u mooi de kans om het hele bedrijf te verkennen.

'Zuinig, behalve op veiligheid'
Een autoonderdeel wordt niet zomaar vervangen als het stuk is. We bekijken grondig of het nog te repareren valt. Dit is meestal goedkoper. En beslist een stuk minder verspillend.

'Een magazijn met slimme oplossingen'
Juist omdat we auto's van alle merken en typen repareren zijn wij als autobedrijf zo allround. En omdat we daarbij vaak ons improvisatie-talent aanspreken, hebben we een groot magazijn met slimme oplossingen: vakkennis die op elk autotechnisch probleem meteen een oplossing weet.

'Kwaliteit staat hoog in het vaandel'
De service draait meer om kwaliteit dan om tijd. Daarom zult u ons ook buiten normale werktijden wel eens bezig zien.

'U bent geen nummer'
Wij kennen veel van onze klanten bij naam, en soms bij toenaam. Dat praat wel zo makkelijk en werkt een stuk persoonlijker. Als u toe bent aan een goed inruiladvies, of als uw auto een stevige inspectie of professioneel uitgevoerde reparatie nodig heeft: bel, fax,of mail dan gerust voor een afspraak.

© 2010 V.O.F. Autotechnisch Center Vlaardingen & Johan den Hollander IT.